IMPORTANT VICTÒRIA DEL GORGOS (3-2) FRONT AL ALGINET

El primer equip del GORGOS ha jugat hui el seu partit de la cinquena jornada. Ha tingut que remontar per dues vegades. El bigolejador del Gorgos, Carim; el del Alginet, Carles. Partit molt disputat. Al minut 17, marcava l'Alginet 0-1. Al minut marcava l'empat Carim. Tornava a avançar-se Carles al 36 i Carim tornava a empatar al 53. Desempatava i donava els tres punts el gol de Rubén Serrió al minut 85.

A falta de jugar la resta d'equips, el Gorgos és segon amb un partit més. Té 9 punts. De les 5 jornades, 3 guanyats i 2 perduts. 8 gols a favor i els mateixos en contra.

Per altra part, el GORGOS CADET ha tornat a caure. Ho ha fet a La Vila per un apretat 2-1. Al minut 4 marcaven els vileros i empatava per al Gorgos Daniel Franco. Carlos Andrés marcava el definitiu 2-1 al 38'. A la taula de classificació està al lloc 14é amb 0 punts encara. Dels 4 partits jugats, els 4 perduts. 3 gols a favor i 12 en contra.

Demà matí, a les 11, jugarà al camp Les Costeres el GORGOS JUVENIL contra el Calp. Interessant derbi comarcal.

FONTS: FFCV, foto pujada al facebook per Carim, autor de dos dels tres gols del Gorgos CF.