Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 1 d´agost, tal dia com ahir ( i II )

GATA VA SER NOTÍCIA...un 1 d´agost, tal dia com ahir ( i II )

La segona part d´aquesta secció corresponent al dia d´ahir diumenge, pertany a fa 10 anys i fa 5 anys.

1 DE JULIOL DE 2000, fa 10 anys, dimarts:

A LA MARINA de LP: "La abeja Maya", carroza ganadora en Gata". Al subtítol: "Las arañas" se adjudica el galardón de los grupos a pie". Baix de les vuit fotografies que eixien al diari: "Las carrozas y grupos a pie premiados y algunos momentos de la cabalgata".

Es publicava al mateix diari: "La peña barcelonista de Gata homenajea a Manolo y a Llopis". Al subtítol: "Ambos son deportistas muy vinculados a la localidad". Al peu de les dues fotografies, que també porte al blog: "Los homenajeados, con el presidente de la peña y socios del Barça".

A "La opinión de la calle" d´aquest diari: "¿Cree que debería haber más actividades culturales en las fiestas de Gata de Gorgos?". Respostes de Jesús Sánchez (Sí); la desapareguda María Vicenta Soler (No); Olga Cortegoso (Sí) i Sebastián Bolufer (Sí).

En color "Gata de Gorgos" mostrava el corro i una entrada de bous i vaques.

1 D´AGOST DE 2005, fa cinc anys:

A la revista mensual "Música i Poble" de juliol-agosto 2005 publicava un reportatge de "Las bandas, alma de la festa de moros i cristians". A la mateixa revista, a la secció de Marina Alta: "La Unión Musical de Gata de Gorgos homenajea a sus socios" amb una foto a tot color del concert de la banda al final dels carrers Roquetes i Moreres.

0 comentarios