Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES CURIOSES: jurat del ball a la Font del Riu?

IMATGES CURIOSES: jurat del ball a la Font del Riu?

El facebook de la Comissió de festes de la Font del Riu de Gata recollia aquesta imatge, anit, a l'actuació del famós conjunt Bradmis. Era l'arranc d'una nit de ball, de cançons d'època, de boniques tonades, com saben fer els amics músics veïns de Xàbia. La mateixa comissió es preguntava, serien el jurat, totes les persones que estaven esperant per a ballar (observeu-los baix a l'esquerra, mirant la foto), pareixia la Eurovisió de la Font del Riu o aquell programa televisiu: "Tu si que vales!!". Per supost que valen els Bradmis. I ho van demostrar un poc més tard, ahí estava la càmera i els espectadors fidels, no sols el "jurat qualificador" sinò també la primera fila, la fila zero, plena de xiquetes i xiquets.

FONT: Foto Comissió de Festes Font del Riu, Gata.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "Felipe Vi": sent molt que no t'haja agradat l'humor amb que tractava la foto, com la va tractar la comissió. Jo conte les cròniques i m'agrada, de quan en quan, trencar la serietat i posar alguna foto "curiosa" amb humor, canviant la serietat que porta la mateixa fotografia. Si s'ha molestat o t'has molestat, perquè Felipe Vi no se el que vol dir, et demane disculpes. L'altra vegada que en pose una altra "curiosa" espere t'agrade més.

Felipe Vi -

On esta la curiositat de la fotografia? De veritat, ja no saps que hi has de posar i agafes fotos d'usuaris de Facebook i les fas exagerades. Pareixes la premsa rosa de Gata en compte del Cronista de Gata.