Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DISSABTE 14 S'HA DISPUTAT L'ETAPA CICLISTA GATA-GATA: (2 Àlbums)

HUI DISSABTE 14 S'HA DISPUTAT L'ETAPA CICLISTA GATA-GATA: (2 Àlbums)

El guanyador de l’etapa: Pedro Luis Milán Jiménez. L’equip guanyador: Gandia-Renault Ginestar.

PRIMER ÀLBUM ETAPA GATA-GATA (VIena de la XXIX Volta a la Marina 2015). ACÍ PODEU PUNXAR I MIRAR LES IMATGES DE L’ETAPA

SEGON ÀLBUM (de José Luis Fornés)

Esta vesprada s’ha disputat l’etapa sisena de la XXIX Volta a la Marina, Gata-Gata, de 65 kilòmetres. Una etapa que ha tingut molta complicació i molts corredors retirats. Caigudes, unes quantes. Traçat complicat, malgrat a no ser dificultós el terreny. L’eixida ha sigut del Passeig d’Alacant (davant de la cafeteria de l’Hotel Avenida). L’arribada, després de quatre voltes al circuit Gata-Jesús Pobre-Xàbia, a l’Avinguda Les Sorts, enfront del pavelló cobert. De Gata, tres corredors. Cal dir que s’han retirat per caiguda tant Sergio Torres, que com ja vaig avançar corria per agafar forma de cara als seus pròxims compromisos, i Marcos Mulet. Ginestar, de Talleres Ginestar, ha continuat fins el final.

Vos pose les declaracions del corredor gater semiprofessional Sergio Torres Jorro, que corrobora el que he dit d’etapa "complicada":

"No sempre ixen les coses com un vol, hui a Gata corrent al poble per primera vegada no han ixit, carrera MOLT nerviosa que la fet perillosa, moltes caigudes de les quals una no s’ha pogut evitar i he anat a terra ixint per dalt la bici colpejant-me al cap muscle i esquena, danys materials pareix que sols está per cambiar el casco, yo sols xapa i pintura en algún que altre bony. 
Seguim entrenant pera preparar la volta a Murcia elit/sub23 el proper 28 de febrer.

Donar les GRACIES a tota la gent que a vingut animar-me, amics, familiars i gent del poble que estat ahi al 100%. Sou els millors". (per mig del seu facebook).

Foto de Cronista de Gata.
Foto de Cronista de Gata.

 

Foto de Ajuntament Gata de Gorgos.

A les imatges, diversos moments de la carrera, que com sempre ha estat multicolor i ha concentrat a molta gent des de la rotonda d’entrada i per la carretera de Xàbia fins les Sorts a meta.

Al final, organitzadors i autoritats locals han lliurat els corresponents premis als guanyadors.

L’alcaldessa de Gata, Maite Signes, i la regidora d’esports, Dora Caselles, han estat hui fent costat al Club Ciclista Gata que eren els organitzadors de l’etapa de hui de la XXIX Volta Ciclista a la Marina. A les 16h han donat eixida des del Passeig d’Alacant. L’etapa de hui eren 66km amb eixida i meta a Gata. Després l’alcaldessa, la regidora i el president del club ciclista, Vicente Salvà, han fet entrega dels premis. L’equip guanyador ha estat el Gandia-Renault Ginestar i el primer lloc de l’etapa amb un temps de 1h 33 minuts 37 segons correspon a Pedro Luis Milan Jiménez. 

FOTOS: Àlbum 2: José Luis Fornés. Fotos: Rolser José Jorro Ulbsports. Àlbum 3: Ajuntament.


0 comentarios