Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL COR INFANTIL DE LA PARRÒQUIA DE GATA OBTÉ EL SEGON PREMI (secció xiquets) AL FESTIVAL DE LA CANÇÓ VOCACIONAL (*VI aniversari blog*)

EL COR INFANTIL DE LA PARRÒQUIA DE GATA OBTÉ EL SEGON PREMI (secció xiquets) AL FESTIVAL DE LA CANÇÓ VOCACIONAL (*VI aniversari blog*)

Han rebut la felicitació personalment del cardenal arquebisbe Antonio Cañizares

El primer premi se l’ha emportat el col·legi Claret de Xàtiva

En l’anterior entrada ho intuïen. La bona actuació de les xiquetes i xiquet del Cor Parroquial de Gata de Gorgos "Dama de Azul" al concurs del XXXVII edició del Festival de la Cançó Vocacional, que s’ha celebrat aquest matí i continua celebrant-se aquesta vesprada al seminari major de Moncada (València), i la bona acceptació per part del públic, tenia que tindre la seua compensació. Han obtés el SEGON PREMI de la seua secció, la de Xiquets, amb la cançó "Haz tú lo mismo". El primer premi se l’ha emportat el col·legi Claret de Xàtiva.

Ací vos pose textualment l’acta-resum que apareixia després de la primera part del concurs:

" Damos por finalizada la sección niños de esta edición del Festival de la Canción Vocacional. Esta ha sido el orden en la entrega de los premios:

1º Colegio Claret de Xàtiva. "Haz tu lo mismo".

2º Coro parroquial Dama de Azul de Gata de Gorgos. "Haz tu lo mismo".

3º Coro parroquial juvenil de Albaida. "Ofrece tu mano".

ENHORABUENA CAMPEONES.

Y cómo no, dar también la enhorabuena a todos los participantes que a lo largo de tanto tiempo han estado preparando con tanto ahínco este evento.

¡¡Nos vemos en la próxima edición!! "

Després de l’eucaristia presidida pel cardenal arquebisbe Antonio Cañizares, el mateix prelat els ha felicitat personalment i han pujat tots els components del cor a l’altar, rebent un premi en metàl·lic. Esforços recompensats i donem l’enhorabona a tot el conjunt corístic gater, que ha sabut gunayar-se al públic amb la cançó preparada.

*AVAN NOTÍCIES:Les notícies de l'Arquebisbat donaven compte en nota de premsa de l'event i apareixia el cor de Gata: "28 grupos musicales juveniles intervienen en el Festival de la Canción Vocacional de Valencia, celebrado en Moncada con la participación del cardenal Cañizares". Si voleu llegir tota la notícia, PUNXEU ACÍ.

A la composició fotogràfica podeu veure el cartró que indica segon premi, el lliurament del premi i l’actuació a l’escenari del cor parroquial de Gata.

0 comentarios