Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 1.566, la del dia 31/7-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 1.566, la del dia 31/7-

Seguint amb les fotografies atrassades, l’última del mes de juliol, la nº 1.566, la trobem al Bar Raconet. Allí hi ha un conjunt de fotografies del record, entre les quals es troba aquesta. Quan hi havia futbol d’empreses, de bars. La foto té uns trenta anys. Ací vegeu a la plantilla de "Chamburci", després Pedro Vives i més després "Dispevi". La plantilla eren treballadors i propietari. N’identifique uns quants, vosaltres podeu completar-los. Drets, d’esquerra a dreta, irant la foto: porter, ara viu a Jesús Pobre; Paco Froilán; Antonio -cunyat de Jaime Vives-; un representant de la firma; Pepe "Bisserot"; Vega; ?. Agatxats: Felipe; Jaume, propietari del bar Raconet; Paco "Mestreta"; ? i Jaume Vives.

Ens comenta Quico "Pala", al que li ho agraïsc: "El porter es Vicente Paragüero, el representant de la firma, en pau descanse, li dien Aparicio; al costat de Mestreta està Francisquet que jugava a pilota i ara viu a Xaló."

Anem completant-los tots. Gràcies.

FONT: foto que es troba al Bar Raconet, Gata, propietat de Jaume.  

1 comentario

pala -

Al porter es Vicente Paragüero,al representant de la firma en pau descanse li dien Aparicio,al costat de mestreta es Francisquet que jugava a pilota i ara viu a Xaló