Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

250 aniversari: NOVENA PELS CARRERS DE GATA ( i IV )

A pocs dies, tan sols tres, de començar la Novena al Santíssim Crist del Calvari, patró de Gata, acabe el resum de tots els llocs on estarà el Crist i qui predicarà. Com cada dia serà a les 20 hores.

7é dia de novena: Carrer Aromes. Predicarà D. José Ignacio Llópez Guasp, actual Clavari-Director del Col·legi Imperial de Xiquets Òrfens de Sant Vicent i professor de la Facultat de Teologia de València, que va estar de rector a la parròquia precisament a l'any 2000 quan es va fer l'altra novena pels carrers del poble. Del carrer Aromes, la imatge del Crist anirà en processó pel carrer Trossets, Xaló, Bisserot, carrer i Plaça Sant Antoni.

8é dia de novena: Plaça Sant Antoni. Predicarà D. Vicente Marqués Pastor, que va estar de rector a la parròquia i després va passar a Jesús Pobre. De la placeta de Sant Antoni la processó anirà pel carrer Roquetes, Hostal, Duquessa d'Almodòvar, carrer La Bassa, carrer Pare Mulet, carrer Doctor Gómez Ferrer i Plaça Església.

9é dia de novena: interior de l'església parroquial. Predicarà D. José Tomás Sala, actual rector de la parròquia de Cristo Rey i de Santa Anna, les dues parròquies de Gandia. També va estar de rector a la parròquia.

0 comentarios