Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EMOTIVA I IMPRESSIONANT NIT POÈTICA AL CRIST ( I )

EMOTIVA I IMPRESSIONANT NIT POÈTICA AL CRIST ( I )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ PUNXANT ACÍ )

Anit, els veïns de Gata que van estar a l’ermita van gaudir de l’estrena de la "NIT POÈTICA AL CRIST". Per primera vegada, i amb motiu dels actes del 250 aniversari de l’ermita i el Crist, es van recitar poemes bé pels autors, com el cas d’Anna Mulet, Vicent Font i Pedro, i Pepe Diego, o bé per persones voluntaries, que van llegir les poesies de Rosa García Signes (Rosita Don Luis), Anita Diego (Donya Anita), Vicente Pedrós (la Parra), Asunción Torres, Miguel Sirerol i altres. Emotives van resultar les poesies de Teresa Salvá ("El favor"), de Pepe Pedrós, llegit pel seu fill Joan Pedrós -regidor de Cultura-, i l’Himne al Santíssim Crist d’Antonio Fornés Pons, llegit per un dels seus rebesnets Vicent Botella i Soler. També es van recitar les dues versions dels Goigs al Crist.

Destacar la impressionant recitació que va fer Antonio Monfort de l’escenificació del succés de l’arbre, que serà el pròxim acte del 250 aniversari el dia 7 de juliol, dissabte. La música de fons la va preparar Pere Vicent Caselles Mulet.

Sónia i Célia, dos músiques de la banda, li van tocar el toc melòdic a la nit amb les seues flautes travesseres.

Tots els presents van gaudir d’una meravellosa nit de poemes. Unes 120 persones van participar en l’acte, que estava presidit per l’alcaldessa, el rector i el regidor de Cultura.

L’ambientació de la llum va fer la resta. Algunes persones van qualificar de molt bonica la nit. Des del blog felicite a tots els que van participar enb l’organització, d’una u altra manera.

A la composició fotogràfica d’aquesta entrada i la pròxima, podeu observar com es va desenvolupar la nit poètica.

FOTOS: Verónica Vives.

0 comentarios