Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.478, la del dia 4/5-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.478, la del dia 4/5-

(PER TAL DE VORE MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA, PUNXEU ACÍ)

La fotografia corresponent al quatre de maig, la nº 1.478, va sobre l’ensenyament, més en concret sobre els mestres de Gata i el seu alumnat. La va pujar al facebook l’amic Eugeni Adolf Monjo, amb motiu de contar la història del matrimoni de mestres format per Don Joaquín Mestre i Donya Mercedes Soriano. Ací teniu les alumnes de Donya Mercedes, feia molt poc que s’havia obert l’escola, que data de 1958. A mesura que aneu indetificant-les, podeu anar dient-ho i completarem els noms de totes les alumnes, si és possible.

*Les fidels usuàries del blog comencen a aclarir la identificació de les alumnes. Comenta Mari Moncho Mulet: "La primera de la dreta amb ulleres pareix María, la filla de Pedro "el calderer", del carrer Bisbe Cervera.

Diu Rosa M. Monfort Monfort: "i la de darrere pareix Teresa, la germana de Marisol que viu per el costat del bar La Paz".

Vicky Grimalt també cometa la fotografia: "la tercera començant per l’esquerre és la meua tia, pepita Caselles Diego, del carrer Sant Vicent i la del costat, la de negre, és María Rosa Sirera".

Altra usuària "anònima" comenta: "Teresa, la germana de Marisol, no és la que diu Rosa M. Monfort Monfort. És la segona començant per l'esquerra de la filera de davant". Queda aclarit.

Gràcies a les quatre des del blog.

FONT: fotografia pujada al facebook per E.Adolf Moncho.

1 comentario

Anónimo -

Teresa, la germana de Marisol, no és la que diu Rosa M. Monfort Monfort. És la segona començant per l'esquerra de la filera de davant.