Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -8-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -8-

Arribe ja a la fotografia antiga nº 8. Buscant-ne d´inèdites per que no estiguen massa vistes o hagen estat molt publicades, com l´anterior de la Plaça Nova, he trobat aquesta que de segur us agradarà: 

FALLERS I FALLERES A GATA, SOLS PER UN ANY

(PER A FER-LA GRAN I MIRAR-LA AMB MÉS DETENIMENT, PUNXEU ACÍ)

Van fer una falla a la Plaça del Vicari. Com vegeu nombrosos festers i festeres vestides de falleres. Inusual per aquest poble, però ja no es va tornar a repetir. Darrere de tots els festers està el monument que tenia que cremar-se. Al fons podeu veure el "Carrer del piló" (inici del carrer Doctor Gómez Ferrer), estret, abans de que s´aixamplara. Llàstima que encara no puga ampliar-la per no haver estudiat la tècnica. Podríeu reconéixer molts dels festers. Sols per posar-vos un exemple: si mireu de cara la foto, la primera fallera sentada a l´esquerra es Donya Tonica, la mestra. Si mireu ara a la dreta, el xic plantat al costat de l´última fallera és Don Francisco Costa, que fou després director del col·legi. Al centre de la foto també podeu reconéixer a Pepito la tenda i al germà de Don Francisco, Eduardo. Els primers xics plantats a primera fila, des d´esquerra a dreta són els germans Feliu, Vicente (pare de Dora) i Vicente (mon pare). A que si que aneu vegent caretes que us són familiars...

  

 

1 comentario

L'amant de la veritat -

MIRA, TU. ARA APROFITE AQUESTES LINIES PER ANIMAR A TOTA LA GENT A QUE ESCRIGA COMENTARIS SOBRE ELS TEUS ARTICLES, JA QUE AIXÒ DONA MÉS ÀNIMS PER SEGUIR ENDAVANT. AIXÍ, DONCS, PENSE QUE, PER CURTS QUE PUGUEN SER, VAL LA PENA QUE ELS COMENTEN, A MÉS DE GAUDIR DE LA SEVA LECTURA, QUE ES TOT UN PLAER.

VINGA, VISITANTS, A COMENTAR COSES SOBRE ELS ARTICLES DEL NOSTRE CRONISTA, QUE ES DESVETLA TREBALLANT PER A TOTS NOSALTRES.