Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEL MÓN CAP A GATA...FELICITEN ELS NADALS (gaters des del nord-est de EE.UU.)

DEL MÓN CAP A GATA...FELICITEN ELS NADALS (gaters des del nord-est de EE.UU.)

Ahir anunciava la série que havia pensat pot servir per apropar més als gaters, des del món cap a Gata i des de Gata cap a parts del món, ja siga a la comarca, a altres llocs d’Espanya, d’Europa o del món. Dit i fet, ja m’arriba la primera felicitació d’una jove parella que no passaran els Nadals en Gata i per això han utilitzat aquesta humil finestreta. Ells són Toni Signes i la seua dona Sammie.

Deixe’m que ells parlen i facen aquesta salutació:

"Voldria agrair a Miguel Vives l’oportunitat de felicitar-vos els nadal mitjançant el seu blog. Enguany passarem aquestes festes lluny dels nostres familiars i amics del poble de Gata gaudint del clima típic nadalenc de la zona nord-est dels Estats Units. De segur que us trobarem a faltar. Vos desitgem que passeu unes bones festes i un feliç any nou. Toni i Sammie

Com a mostra de que estan en zona nevadíssima les fotografies que acompanyen aquesta felicitació. Des de Gata i des del blog, també felicitacions per a ells.

(Ací comença la série que està oberta a tots: els de Gata cap al món i els del món cap a Gata. Podeu tots fer ús d'ella).

FONT: Fotos de Toni Signes.

0 comentarios