Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL PLENARI DE GATA ACORDA LES FESTES LOCALS PER A 2016: Crist del Calvari (6/8, dissabte) i Sant Miquel (29/9, dijous) -vídeo-

EL PLENARI DE GATA ACORDA LES FESTES LOCALS PER A 2016: Crist del Calvari (6/8, dissabte) i Sant Miquel (29/9, dijous) -vídeo-

L’hora de la sessió ordinària (tres de la vesprada), inusual i històrica

Tots els grups polítics signen el compromís d’adherirse a la Xarxa de Llibres escolars i que Gata siga Poble Acollidor

Es demanarà per al Pla Provincial d’Estalvi Energètic 2016 la millora per a les calderes i enllumenat de les instal·lacions esportives de les Sorts/Costeres

Ahir divendres es va celebrar la sessió ordinària (mes impar) de setembre. Donat que el dimarts que ve és la festa de Sant Miquel, es va avançar a ahir. Els grups havien consensuat l’hora, que ha resultat ser històrica, per inusual. Antigament, els plenaris s’havien celebrat cap al migdia perque els regidors tenien feina al camp o a les fàbriques, però no a les 15 hores, com ahir.

En mitja hora es van aclarir tots els temes de l’orde del dia, amb un gran consens. Com a tema central estava acordar les FESTES LOCALS de Gata de Gorgos per a 2016. Per uanimitat, es va decidir que seran el dia del Santíssim Crist del Calvari, que en 2016 el 6 d’agost serà dissabte per ser any bisest, i el dia de Sant Miquel, que el 29 de setembre de 2016 serà dijous.

Dos assumptes d’urgència signat per tots els grups polítics es van aprovar. Per una part, adherir-se al projecte de la Generalitat Valenciana de Xarxa de Llibres escolars i per altra, declarar-se com a Poble Acollidor i disposat per a recollir als refugiats i immigrants.

Finalment, dins del Pla Provincial d’Estalvi Energètic 2016, l’ajuntament de Gata demanarà subvenció per a la millora per a les calderes i enllumenat de les instal·lacions esportives de les Sorts/Costeres.

(1-10-2015) Ací vos deixe l'enllaç al video del plenari ordinari de Setembre de l'Ajuntament de Gata, fet per Javier Artigues.

https://vimeo.com/140897195

A la imatge, un moment del plenari d’ahir divendres.

0 comentarios