Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE 24 ARRIBA A GATA LA XXII VOLTA POPULAR (3ª del Circuit a Peu Marina Alta)

DIUMENGE 24 ARRIBA A GATA LA XXII VOLTA POPULAR (3ª del Circuit a Peu Marina Alta)

La gran festa de l’Atletisme comarcal i de tota la Comunitat Valenciana la tindrem diumenge 24 a Gata. Se celebrarà la XXII olta Populara, tercera del Circuit a Peu de la Marina Alta 2019. A partir de les 10 hores, des de l’esplanada del Grup Escolar, es donarà l’eixida a la prova reina. El recorregut de la cursa, de 10 km, discorrerà principalment pel centre urbà. A partir de les 12 hores, seguidament de l’entrega de trofeus de la prova reina, se celebraran les proves de les categories infantils. Començaran els més menuts , les categories de barrufet i pre-benjami, que estam fora del circuit i a continuació, benjamí, infantil, aleví i cadet.

Durant tot el matí hi haurà servei de barra càrrec de la Comissió de Festes 2019. La inscripcions es poden realitzar fins demà 22 de març a www.somesports.com. 

La XXII Volta Popular de Gata ha estat organitzada pel club d’atletisme Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.

Enguany, ja s’han disputat dues proves, la XXX Volta a Peu a Xàbia "Memorial José Albi" el passat dia 27 de febrer i la VII Cursa Popular Calp-Solymar, el dia 3 de març. Ara, després del paró faller, es reanuda a Gata el Circuit.

FONT: Informació i foto, Ajuntament Gata.

0 comentarios