Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LES JOVES PROMESES DE LA GIMNÀSTICA RÍTMICA GATERA SEGUEIXEN DONANT ALEGRIES. Bons resultats a les proves d’Ondara (1ª fase lliga comarcal)

LES JOVES PROMESES DE LA GIMNÀSTICA RÍTMICA GATERA SEGUEIXEN DONANT ALEGRIES. Bons resultats a les proves d’Ondara (1ª fase lliga comarcal)

Les joves promeses gateres de la gimnasia rítmica també destaquen a nivell comarcal. Ahir diumenge es va celebrar a Ondara la primera fase de la lliga comarcal de gimnàstica rítmica, obtenint molts bons resultats els alumnes de l’escola municipal que porta Sheila Doblado. A destacar el resultat de Susana Pedrós que competia en cadet. Va fer Segona. També Diego Soler va quedar primer en la mateixa modalitat.

Aquesta és la classificació final, que ens ha passat la preparadora Sheila Doblado. Com comenta Sheila "totes van quedar espectacularment bé".

Modalitat Individual: 

Categoria Benjamí, Ainhoa Martinez  (2a classificada).
Categoria Infantil, Varvara Kolotovkina (7a classificada) i Pia Souza (8a classificada)
Categoria Cadet, Diego Soler (1r classificat); Susana Pedrós (2a classificada), Nicole Ferreira (4a classificada) i Nicolle Puchalak (6a classificada).


Modalitat trios:


Categoria Aleví, Neus Costa, Rosa Soler, Lucia Cardozo (4es classificades)


Modalitat Exhibicio:

Prebenjamí (Alexia, Ariadna S, Ariadna B, Salma, Edurne, Jade, Jana, Paloma) i Duo (Judy i Africa)

El pròxim cap de setmana, el grup gater actuarà a casa. Al pavelló municipal de Les Sorts li correspon l’organització de la jornada de lligra comarcal.

FONTS: Fotos aportades per la mare de Susana Pedrós.

0 comentarios