Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JA CONEGUEM ELS GUANYADORS DE LA VII EDICIÓ "POSA VI, TASTA VI"

JA CONEGUEM ELS GUANYADORS DE LA VII EDICIÓ "POSA VI, TASTA VI"

Participen 65 aficionats de tota la comarca

Un total de 65 vins d’aficionats de tota la comarca van participar dissabte dia 18 en el VII concurs de vins del terreny "Posa Vi, tasta vi" celebrat a la placeta de Sant Antoni de Gata. La participació es podia fer en quatre categories, a saber vi blanc, criança,  negre jove i giró, i enguany es va incorporar la categoria especial, per a aquells caldos que no s’adaptaren a qualsevol de les anteriors.

En la categoria de vi blanc el primer classificat va ser el caldo de Jaume Durà, seguit per Salvador Cruanyes i Miguel Leyda. En la varietat de Giró, en primer lloc va estar el vi presentat per Vinya Carmeta; 2on, Juande Boronat i 3r, Pere Andrés Vengut. Pel que fa a vins joves, el 1er classificat va ser els Salvador Cruanyes; 2on, Pere Torres i 3r, Alba Torres. I finalment en la categoria de vins de criança: 1er classificat Pau Ruiz; 2on, Jordi Torres i 3r, Jaume i Joan Vives.

El jurat estava format pels someliers Antoni Puig i Juan S. Torres. En la categoria especial es va premiar el vi presentat per Raúl Fornés. Esta edició va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gata, El Celler de la Marina, El meu Hortet i Gràfiques Avellà.

A la imatge teniu, un moment de l’acte de dissabte matí.

FONT: Text, Gabinet de premsa; foto Verónica Vives.

0 comentarios