Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -779-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -779-

(PODEU FER LA FOTO MÉS GRAN, PUNXANT ACÍ)

Trenque un poc la dinàmica que portava ja fa unes quantes setmanes. No pose cap de les dues col·leccions. La foto de hui és completament distinta. Té vint-i-un anys i com ara ha acabat la temporada del futbol o està acabant, bo és que recordem aquells xavalets que tindrien deu anys, que eren alevins i que van guanyar la temporada 1990-1991 el campionat comarcal i provincial dels IX Jocs Escolars de futbol.

La foto és de Pons. se la van fer amb la copa guanyada i al camp "Les Sorts" -el Montgó i els arbrers situen el lloc. Me l’ha remesa l’amic Manolo que va ser el seu entrenador i que el podeu veure al centre plantat junt amb els xicons. D’esquerra a dreta, plantats teniu a: Sergio Grimalt, Francisco Manuel Castillo, Carmelo García, Juanjo "Barrinero", Manolo Iglesias, Vicente "Barrinero", Ramiro i Mahiques.

Agatxats estan: Mohamed Said Daiday, Paco Font, Javi Polaca, Miguel Polaca, Jordi Pedro, "Pairi", Javi "Policero" i Dani Morató.

Sols els germans Polaca i Dani Morató van continuar jugant fins a majors. Dani va jugar fins a Preferent amb el Xàbia. Mohamed Said Daiday es va dedicar a l’atletisme obtenint molts bons resultats. Altres juguen al futbol de veterans o fan esport. Alguns ja són pares...¡¡ com passa el temps !!.

FOTO: Pons.

0 comentarios