Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT JUAN MONFORT PEDRO (Juan "el mestre" o Juan "el franceset"). D.E.P.

ENS HA DEIXAT JUAN MONFORT PEDRO (Juan "el mestre" o Juan "el franceset"). D.E.P.

La comunitat escolar de Gata, especialment els mestres i les mestres estan de dol. El mestre jubilat JUAN MONFORT PEDRO, més coneguta a Gata per Juan "el mestre" i Juan "el franceset", ja que els seus pares van emigrar a França, ens ha deixat aquest matí. Conegut per dos etapes importants en el seu magisteri: la primera, a Vall d’Ebo d’on va arribar fins i tot alcalde en la primera legislatura de la democràcia de 1979-1983 sota les sigles del PSPV-PSOE; la segona a Gata, on era molt volgut pels seus alumnes.

També conegut perque formava part d’algun conjunt musical i a les festes, bodes i events tocava el piano, Juan era conegut per la seua correcció i educació dins i fora del magisteri. També per la seua sonrisa. Deixa dona, tres filles i una neta.

La seua capella ardent es troba a sa casa, al carrer Xaló. La missa funeral serà demà dimecres 6 de juliol a les 18:30 hores a l’església parroquial de Gata. El meu condol des del blog a viuda, filles i família. DESCANSE EN PAU, JUAN "EL MESTRE".  

FONTS: Foto aportada per la família.

0 comentarios