Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA ACOMIADA HUI A ANTONIO SOLER PEDRO, FILL DE LEOCADIA I PEPE I GERMÀ DE JUANITO (D.E.P.)

GATA ACOMIADA HUI A ANTONIO SOLER PEDRO, FILL DE LEOCADIA I PEPE I GERMÀ DE JUANITO (D.E.P.)

Ens ha deixat hui també un xic molt entranyable per al poble quan estava entre el veïnat. ANTONIO SOLER PEDRO, fill de Leocadia i Pepe i germà de Juanito, tots tres també ja difunts. Era una família molt coneguda que vivia a la segona casa de la Costera del Grup Escolar. Antonio estava residint a Alacant, al centre de Sant Rafel de la Santa Faç. Des d’allí, este matí coneguent la notícia del seu decés, comentaven: "Querido Toni, faltan palabras para agradecer cuanto hemos aprendido contigo, cuanto hemos recibido todos estos años. Gracias por tu saber estar, por tanta dignidad. 

Siempre nos cuesta despedirnos de las personas que acompañamos cuando fallecen. Son parte de la familia. Gracias de corazón. Te echaremos de menos". Toni com deien ells o Antonio com el coneixíem a Gata tenia 75 anys i la seua capella ardent es troba al tanatori de Xàbia. La missa funeral serà a les 19:30 hores de hui dimecres dia 6 de juliol.

 

Els veïns i veïnes que tenen i tenim més de 40 anys recordem a Antonio que sempre acompanyava a sa mare a l’església o anava a soles. A la foto d’arxiu antiga el vegem a la porta de l’església als anys 60. Li agradava molt veure passar als xiquets i xiquetes quan baixaven de l’escola i a tots coneixia. DESCANSE EN PAU ANTONIO. 

FONT: Extracte de foto antiga de l’arxiu cesió de la família Signes-Costa Miñana. 

0 comentarios