Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PARRÒQUIA DE GATA PUBLICA EL CALENDARI I LES PRIORITATS PER AL CURS 2012-2013 ( I )

LA PARRÒQUIA DE GATA PUBLICA EL CALENDARI I LES PRIORITATS PER AL CURS 2012-2013 ( I )

Es celebra l’Any de la Fe i continua el Itinerari Diocesà de Renovació

Es treballa amb els xiquets i joves i amb la Pastoral Familiar

La parròquia Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos acaba de fer públic el calendari per al Curs 2012-2013, així com les prioritats per al mateix, que es basen en l’Any de la Fe i la continuació de l’Itinerari Diocesà de Renovació ("Seréis mis testigos"). També es farà especial incidència als xiquets/tes i joves, així com a la Pastoral Familiar.

Em centre més hui amb les prioritats deixant per a demà el calendari pròpiament.

Torna a ser este any el lema: "La Parròquia, lloc d’Acollida, Encontre i Missió" amb l’Any de la Fe que convoca el Papa Benedicte XVI. El rector titular de la parròquia D. Francisco Manuel Murillo Roldán parla de "el grato recuerdo que nos dejaron las actividades y las celebraciones del 250 Aniversario del Santísimo Cristo". Un altre lema que ell repetix és el següent: "Caminemos alegres en la esperanza y firmes en la fe, y comuniquemos al mundo el gozo del Evangelio".

Amb relació a l’Any de la Fe comenta el llibret de presentació del curs que té que ser "profesada, celebrada, vivida y rezada". La parròquia prepara un cicle de cinc xerrades de formació sobre la fe, titulat: "Porta Fidei. La puerta de la fe i nova evangelización" i les impartirà el professor Rocardo Lázaro Barceló, doctor en Sagrada Escriptura. Ja estan posades les dates: 8 i 15 de febrer; 19 i 26 d’abril, i 3 de maig. Seran divendres de 20.30 a 22 hores. També hi haurà la possibilitat de fer Exercicis Espirituals, els primers seran a Siete Aguas, al Verbum Dei.

Pel que fa a l’Itinerari Diocesà de Renovació es continua amb "este gran instrumento de evangelización" i aquest any el cicle es titula: "Para mí la vida es Cristo", centrat tot en la vida de Jesús.

Els xiquets i joves també són prioritaris per a la parròquia amb la Pastoral Juvenil. S’ha format un cor de xiquets i xiquetes. Continua el Júnior sent important amb el lema "Siempre Unidos" i seguix el grup de joves que començà el curs passat.

Finalment, la Pastoral Familiar. S’intentarà que es faça realitat la demanda de molts grups parroquials: l’Escola de Pares. Es fomentarà els nous grups de E.N.S. i serà objectiu tindre una relació continua i estreta amb els pares de primera comunió i Júniors, per mig de celebracions i reunions informatives.

A la fotografia, la portada del llibret que mostra al patró de Gata, el Santíssim Crist del Calvari en una imatge de Fotoclub "Forat" que va formar part de l’exposició de "Mirades del Crist", activitat del 250 Aniversari Crist-ermita.

FONT: Llibret de presentació del Curs 2012-2013. Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos.

 

0 comentarios