Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

...I LA SETMANA QUE VE, DOS ANIVERSARIS IMPORTANTS SEGUITS

...I LA SETMANA QUE VE, DOS ANIVERSARIS IMPORTANTS SEGUITS

Dilluns 12 complix 84 anys el rector Don Alberto Caselles; dimarts 13, 102 en fa la veïna Francisca Costa Diego

El rector, jubilat a Gata, abat emèrit de la col·legiata, complirà dilluns 84 anys. Don Alberto Caselles Fornés va nèixer el 12 de març de 1928. Pedreguer, Algemesí i Gandia són sens dubte pobles que l’han marcat com a sacerdot. Actualment, continua servint a la parròquia de Gata, el seu poble de naixença, com el primer dia. Té molt bon aspecte i bona salut

També concidix aquest any en el 60 aniversari de la seua ordenació sacerdotal, ja que va ser odenat a Barcelona, al Congés Eucarístic Nacional que es va fer a la Ciutat Condal en 1952. Don Alberto va celebrar fa deu anys, al 2002, les noces d'or sacerdotals.

Una altra dona també té molta memòria, raona molt bé i continua batint rècords al poble. La "Tia Francisca" que ahir dia 9 celebrava el seu sant i que dimarts, dia 13, complix la impressionant xifra de 102 anys. Francisca Costa Diego es casà a Gata als 24 anys, poc abans de l’inici de la guerra civil i ja s’establí al poble. Vídua del comerciant Francisco Soler tingué una filla i un fill, Tonica, la major, i Vicente; set nets i 11 besnets, que tenen entre dos i 21 anys.

Ja ho sabeu, la setmana que ve, esten d’efemèrides i de les bones del poble.

A la composició fotogràfica teniu a Don Alberto, a l’esquerra, i a la Tia Francisca, la centenària, a la dreta.

1 comentario

vicent des de peru -

Felicitar a D. Alberto i crec que felicitar-nos tots els gaters per tindre'l entre nosaltres. Es un exemple de coherència i de servei. Com tots, ell també tindrà els seus defectes, però des de la distància tant de bò li pugues passar les meues felicitacions i oracions per ell. El tindré present en la meua celebració. Per suposat, també salutacions a la tia francisca.