Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ES PRESENTEN 190 OBRES A LA PRESELECCIÓ DE -ART AL VENT XI-

ES PRESENTEN 190 OBRES A LA PRESELECCIÓ DE -ART AL VENT XI-

Un total de 190 obres, arribades des de distints punts del món, s’han presentant a la fase de preselecció d’Art al Vent XI. S’inicia així el camí cap a la mostra que tindrà lloc del 14 d’agost al 7 de setembre en els carrers de Gata de Gorgos. Finalitzada la fase inicial, la de recepció de les obres, ha arribat el moment de seleccionar les que prendran part en la què és considerada com la major exposició d’art contemporani a l’aire lliure d’Espanya.

Ara, hi haurà un termini de menys de dos setmanes en què el jurat,  que està format per Isabel Tejeda, Marco Bittner i Anna Llòpis, ha de dur a terme la selecció definitiva, ja què en Art al vent XI hi ha cabuda per a 125 teles. La tasca del jurat és presenta complicada ja que, en opinió de l’organització, les obres presentades tenen un nivell molt alt, amb la qual cosa es confirma la impressió generalitzada de que la qualitat i la professionalitat dels treballs que concorren en esta convocatòria van augmentant any rere any.

Alhora que els passos previs a la mostra estan seguint el seu curs, des de la regidoria de Cultura va preparant-se també la programació cultural que acompanyarà a esta edició d’Art al vent. A més, com a novetat, l’organització s’ha unit a la Surface Design Associaton, associació que contribueix a donar major difusió a Art al vent i que permet la possibilitat de prendre part en la pròxima Biennal de la World Textil Art.

FONT: Foto i text, Ajuntament de Gata. 

1 comentario

anonima -

Pues deben tener mas obras...yo he mandado la mia pero fuera de plazo. Felicidades a Gata por esta muestra, referente en el mundo del arte textil.