Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS CARRERS DE GATA ES CONVERTIRAN EN UNA TENDA GEGANTESCA EL 8 I 9 (XIII FIRA GATA AL CARRER, 1)

ELS CARRERS DE GATA ES CONVERTIRAN EN UNA TENDA GEGANTESCA EL 8 I 9 (XIII FIRA GATA AL CARRER, 1)

Ja estem dins de la setmana que el comerciant i el seu paraigües col·lectiu "Comerç de Gata" espera amb il·lusió i seguretat. "La màgia de la 13" com es denomina a aquesta FIRA GATA AL CARRER 2016 perque complix tretze anys ha començat ja el seu compte enrere. A tan sols quatre o cinc dies segons es conte, el calendari li marca els dies 8, dissabte, i 9, diumenge, d’octubre, o siga aquest cap de setmana.

Des del blog, fent-me ressó de tots els implicats a la Fira, des de l’organització (Comerç de Gata i Ajuntament) fins a l’últim gater, convidar a tots els que ens seguiu a vindre a passejar per la fira, a comprar els productes típics, a conéixer les activitats preparades.

No cal tornar a repetir totes les hores i activitats d’aquestes. La tecnologia està per a utilitzar-la i sols teniu que punxar a la pàgina. PUNXEU ACÍ i conéixereu de primera mà la Fira, la seua ubicació, els expositors, una fotogaleria, les activitats, les notícies, els enllaços d’interes i el contacte.

Aquesta és una primera entrada dedicada a la FIRA, de les moltes que tindrem aquesta setmana i fins dimarts o dimecres que ve, inclús passada la fira.

FONT: Foto d'arxiu, de l'edició 2014.

0 comentarios