Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CRONIQUES DEL “TEAM PORTAL DE LA MARINA” A LA MAROC CHALLENGE SPRING edició 2013 (contades pels dos aventurers Jacobo i Joan Miquel per al "Cronista de Gata" i redactat per Jacobo) - 6ª i última part -

Arribem, amb la sisena part de les cròniques de Jacobo i Joan Miquel, els dos participants, al final d'aquesta bonica aventura. Ells acaben, com no podia ser d'altra manera, donant les gràcies a tots els col·laboradors i patrocinadors.

29 de Marzo de 2013: Ens llevem i encara eren les cinc del matí. Ens esperaven quasi mil kilòmetres de viatge de tornada a casa, amb el dubte de saber si podríem creuar la frontera de Marroc amb relativa facilitat, ja que l'entrada havia estat una autèntica odisea. Arribarem a la frontera sobre les 11.30 del matí, embarcarem a les 13.45 hores. Teníem que canviar els bitllets de tornada, el pas per las frontera era molt lent i començavem a desesperar-nos, ja que de no poder arribar a temps, teníem que esperar-nos per agafar un vaixell el diumenge.

Al final conseguirem creuar la frontera a temps i embarcar, per la qual cosa ja ens dirigirem cap a Motril. Arribarem a la ciutat, eren les 20.30 hores, cansats de tot el viatge eixirem per carretera en direcció a Gata. Al poc temps vam començar a veure que el cotxe es calfava, alguna cosa li estava passant, decidirem parar a una gasolinera per a veure que li passava i ens adonarem que la bateria s'havia anat cap al radiador i havíem trencar els dos elements.

Conseguirem solucionar el problema i seguint en carretera fins les 4.00 hores del matí, hora en que vam arribar a les nostres cases, acabant així la nostra peculiar  MAROC CHALLENGE.

Ara sols ens queden els records i les anècdotes vivides. Ja estem pensant en la nostra pròxima Maroc Challenge, però aquesta no serà amb 4x2, sinó amb un 4x4.

GRÀCIES A TOTS PER CONFIAR EN ESTE PROJECTE !!!. GRÀCIES !!!!

0 comentarios