Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI ÉS AIXÒ QUE TIREN LES CARTES?

HUI ÉS AIXÒ QUE TIREN LES CARTES?

Esta és la pregunta que es feien molts veïns i veïnes al passar per la Plaça de l'Església aquest matí de mercat. Efectivament, en una hora i poc més arribaran els Visirs Reials a la plaça vella, per a recollir totes les cartes que els menuts de cada casa els posen dins dels seus sacs. Allí estarà preparat un escenari, un palc per a persones tan rellevants en el món màgic dels Reis Mags. Mentre es faça cua, els pares i menuts podran prendre un got de xocolate, que prepara la Comissió de Festes 2014 un tant especial.

No és que siga especial el xocolate, sinó la forma de conseguir-ho. Junt amb Càritas Parroquial, els membres de la comissió reculliran un kilo de algun producte per a oferir als més necessitats a canvi del xocolate. La campanya que sols durarà fins que dure la cua de la recollida de cartes es diu: "Xocolate solidari".

Comença en aquest acte, la programació dels Reis 2014, que tindrà la seua continuació els dies 2, 3 i 4 amb l'obertura de les oficines dels reis. D'això la en parlarem més avant.

La fotografia està pujada al facebook per Gema Montesinos i mostra la carta que Arnau, Pau i Joan donaran als pages de Ses Majestats hui.

0 comentarios