Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ACTES DEL CAP DE SETMANA A GATA: Neteja del riu, Concert de Música Sacra, futbol cadet i infantil, esports,...

ACTES DEL CAP DE SETMANA A GATA: Neteja del riu, Concert de Música Sacra, futbol cadet i infantil, esports,...

Dos actes centrals a Gata criden l’atenció aquest cap de setmana. Per una part, la neteja del riu Gorgos, que ha organitzat l’Ajuntament de Gata, i que es portarà a terme diumenge matí 2 d’abril. Per altra, el concert de música sacra que es recupera després de dos anys sense celebrar-se. L’església parroquial serà l’inigualable marc per al concert de la banda Unió Musical de Gata, que oferirà les clàssiques peces d’aquesta temàtica religiosa, demà dissabte dia 1 d’abril, a les 20 hores.

També dissabte i diumenge estarem pendents dels esports, en els quals participen els gaters, sobre tot en el futbol cadet, que jornada rere jornada està l’equip del GORGOS CADET més pròxim a proclamar-se campió de lliga al seu grup. Diumenge matí, el Grup Espeleològic Gatense ha preparat també una eixida per a fer una ruta circular al Puig Campana. Km vertical, cim, Finestrat.
14 km, +1000 desnivell positiu. Dificultat: alta. Punt de trobada: plaça Nova, a les 8:00 hores. Desplaçament a Finestrat amb cotxes particulars...Dur esmorzar.. Eixiran des de la Plaça Nova a les 8 hores.

L’escola del futbol base i els majors d’aquest esport centraran els partits del dissabte dia 1 i diumenge 2. Repassem els partits i horaris de les categories de futbol, per si voleu anar a animar-los, des del futbol 8 fins al primer equip del Gorgos: 

Jugaran fora de casa: - Benjamins, dissabte 1, 10’15 hores. Prèviament, Alevins, a les 9,30 hores. Al mateix camp, a Pego. Infantils B, dia 2 diumenge, 10,00: Villajoyosa B-Gorgos B.

Jugaran a casa (camp Les Costeres): - Infantils A, 15.30 hores: Gorgos A - Pego A. El líder cadet GORGOS, que he nomenat, contra Pego, 17.15 hores. El juvenil del GORGOS a les 11.30 del diumenge 2: GORGOS-LA NUCÍA.

Descansa el primer equip al seu grup de Segona Regional, grup XII.

FONTS: Ajuntament, Unió Musical, GEG, Gorgos i FFCV.


0 comentarios