Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS USUARIS DEL BLOG I CRONISTA DE GATA RETRATEN LA GRAN NEVADA (18-1-2017) ( I )

ELS USUARIS DEL BLOG I CRONISTA DE GATA RETRATEN LA GRAN NEVADA (18-1-2017) ( I )

(PER A VISIONAR TOTES LES BONIQUES FOTOS DELS USUARIS -1er ÀLBUM- PUNXEU ACÍ)

Com ja vos havia avançat, posaré dos blocs hui al blog i al facebook de nombrosos fotografies que vosaltres, usuaris del blog i del Cronista de Gata, heu plasmat amb els vostres mòbils o càmeres de fotografiar. Algunes són precioses, targes nadalenques, per això m’agradat la frase d’una usuària posant fotos al facebook que deia davant la gran nevada de hui 18 de gener de 2017. "De nuevo, felices navidades". Estem ja a quasi un mes del nadal però sols a un dia de Sant Antoni, que també té el refranyer ple de al·lusions a la neu.

Alguns més aventurers, pertanyents al Club d’Atletisme Gata i amants de la natura, s’han arriscat a pujar a la fita més alta del terme municipal, Serrillars (432 metres d’altura) i al mític Montgó (750 metres). També hi ha fotos.

Ah...potser que davant l'Alerta Roja que ve...demà continue.

No hay texto alternativo automático disponible.
No hay texto alternativo automático disponible.
La imagen puede contener: nieve, árbol, cielo, exterior y naturaleza
La imagen puede contener: árbol, nieve, cielo, planta, exterior y naturaleza

Finalment, recolze i és una gran idea per a guardar després en un suport adequat, anar pujant les fotos de la nevada. L’EQUIP DE GOVERN DE GATA publicava al facebook: "Anem a fer un gran recull de fotos de la nevada, ens ajudes? Puja les fotos que tingues al teu mur de facebook amb el hashtag #NevadaAGata i entre totes construirem un gran fons documental d’esta fita històrica al nostre poble!!!".

Ací teniu el meu àlbum de seleccions de fotos vostres.

FONT: Fotos de Lluís de Korna, Benjamín Giner, Pep Paleres, Joan Giner, Vicent Soler, Equip de Govern de Gata, Luz Stella i Alba Soria.

0 comentarios