Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.782 (4/3)-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.782 (4/3)-

Recupere per al blog del CRONISTA DE GATA les fotografies antigues de Gata de Gorgos que vaig recopilant, bé per mig d’Internet com aquesta que és simbòlica per al poble, o bé de particulars com algunes col·leccions que tinc per encetar. Veureu que la present fotografia antiga és la 1.782 i que al costat porta una numeració, sols orientativa i per a anar recordant. 

Anem a la imatge en blanc i negre: Mireu el que trobava de Ediciones Raker l’amic JackyIfac de Calp i ho posava al facebook per mig de la pàgina de Marina Alta antigua. Comenta: "Gata de Gorgos 1971 estampa que quedara en la historia de un pueblo de artesanos del mimbre, cuantas veces pasemos por la carretera general y nos hemos parados para comprar alguna artesanía que no solo lo compraba los turistas, que llegaban con el trenet Limon Express. Foto Ediciones Raker."

Si mirem bé la foto, recordarem aquell canastot que penjava de ca Paco el carreter. Mireu els cotxes de l’època, inicis dels anys 70 del segle XX. Hi havia aparcament encara que molt llimitat. Pràcticament totes les cases tenien tenda de canastes a la Plaaça d’Espanya...i com en totes les fotos es comprova el casalici de Don Julián, el metge i en aquella època alcalde, al frontó.

FONT: Jackcalp Ifac / Marina Alta antigua.

0 comentarios