Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ESPECIAL 10 ANIVERSARI. CRONISTA GATA. 6ena CONVIDADA: VICEN MULET, LA BIBLIOTECÀRIA (nomenada Bibliotecària de l'Any)

ESPECIAL 10 ANIVERSARI. CRONISTA GATA. 6ena CONVIDADA: VICEN MULET, LA BIBLIOTECÀRIA (nomenada Bibliotecària de l'Any)

LA SEGÜENT PARTICIPANT QUE S’ASOMA AL BLOG -SISENA DEL GRUP- ÉS VICEN MULET FERRER, LA BIBLIOTECÀRIA DE GATA. LES MÚLTIPLES ACTIVITATS I EL ESTAR SEMPRE EN PRIMERA LÍNIA DELS BIBLIOTECARIS VALENCIANS, LI HAN VALGUT NOMENAR-LA "BIBLIOTECÀRIA DE L’ANY"

ACÍ VOS DEIXE EL SEU ESCRIT: 

La Biblioteca Pública Municipal Carme Miquel de Gata de Gorgos és com totes les biblioteques un lloc per a la cultura, un lloc on tothom té cabuda per a gaudir del plaer de la lectura, la música, el cinema, les noves tecnologies i de totes les activitats que fem en ella.

La nostra biblioteca va obrir les portes el dia 27 de març de 1983 en l’antic escorxador municipal ubicat al carrer Penyó, estant al front de l’Ajuntament el Sr. E. Adolfo Mulet Salvá i com a Regidor de Cultura Vicent J. Pedrós Puigcerver.

Però pareix ser que a les actes dels plenaris de l’Ajuntament de Gata de 1931 ja es parlava que era necessari una biblioteca en el nostre poble, es va fer la compra d’uns llibres i es va habilitar un lloc en prestatgeries en l’ajuntament, es desconeix molt de temps va durar aquesta iniciativa.

Ara que la biblioteca ha complit 37 anys està ubicada en el carrer La Bassa S/N Centre Social primer pis, des de el dia 23 d’abril de 2001, amb un espai de 500 m2, amb més de 33.000 documents i una mitjana de 70 usuaris al dia.

A data d’avui la biblioteca de Gata és una de les més actives de la comarca oferint un munt d’activitats tant per a menuts com per a majors, com l’hora del conte, animacions, clubs de lectura tant per a adults com per a xiquets, llegim amb el T.A.P.I.S., presentacions de llibres, recitals de poesia, exposicions, tallers  etc.,  ja que la nostra missió és que tot el poble tinga un lloc en ella, VOS ESPEREM.

El dia 9 d’octubre de 2019 li varem posar nom a la biblioteca, des d’este dia és BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL CARME MIQUEL DE GATA DE GORGOS. Carme Miquel  era una dona molt relacionada amb la nostra biblioteca, escriptora i compromesa amb la nostra llengua i amb la nostra terra.

LLEGIR ENS FA LLIURES

0 comentarios