Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS
Chollo del día - Gorra Adidas 9,99 € 15 € -33%

DEMÀ DIA 22 ÉS SANTA CECÍLIA, PATRONA DE LA MÚSICA (la Banda, rondalla, escola de música, xarangues i cors de Gata la festejen)

DEMÀ DIA 22 ÉS SANTA CECÍLIA, PATRONA DE LA MÚSICA (la Banda, rondalla, escola de música, xarangues i cors de Gata la festejen)

Demà, missa solemne a les 12,30 hores, cantada pel Cor Serrillàs

Demà dia 22 és la festa de SANTA CECÍLIA, patrona de la música. Casualment és diumenge i la banda donarà per tancats els actes que fa tres setmanes començaren en honor a la santa. Si la setmana passada entraven deu nous components a la centenària per temps i nombre de músics, aquest cap de setmana han continuat i continuen els actes.

Aquesta vesprada s’ha celebrat al Casal de la Música el concert de la banda juvenil i la banda major, la gran. Demà és el dia gran. I com cada any es tornarà a repetir el mateix passacarrer des del Casal a l’església. La banda anirà a la missa solemne de demà a les 12,30 hores. El Cor Serrillàs, que també festeja a la Patrona, cantarà junt als músics que tocaran.

Però Gata té més formacions musicals que també demà celebren a la patrona. A més de la banda major està la banda juvenil i tots els que formen part de l’Escola de Música de Gata, a més de la Rondalla, Xarangata i altres formacions musicals.

Si parlem de cors, a més de la coral Serrillàs també està el Cor Parroquial Infantil. A més, els grups musicals, que a Gata en són molts. Tots ells, totes les formacions recordaran que demà és el dia de la seua patrona, la santa de la música, Santa Cecília. 

La imatge de Santa Cecília que té la banda Unió Musical de Gata.

0 comentarios