Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA BANDA UNIÓ MUSICAL FESTEJA A SANTA CECÍLIA (àlbum de la festa de hui)

LA BANDA UNIÓ MUSICAL FESTEJA A SANTA CECÍLIA (àlbum de la festa de hui)

(PODEU MIRAR LES FOTOS DE L’ÀLBUM DEL DIA DE HUI, PUNXANT ACÍ)

Aquest migdia s’ha celebrat la festa dels músics 2015 a Gata de Gorgos. Coincidint amb l’onomàstica de la patrona, hui diumenge dia 22 la banda Unió Musical ha festejat a Santa Cecília. Del Casal de la Música a l’església de Sant Miquel Arcàngel, els pares dels nous deu músics han portat la imatge de la patrona. Les mares i germans anaven davant, la directiva i la banda darrere.

A l’església, el Cor Serrillàs, que també festejava a la seua patrona, ha cantat i alguns músics han fet sonar els seus instruments. Molt emotives han estat les interpretacions de l’Ave María i l’Aurora, dos peces que els músics han executat molt bé. Els nous músics també han estat protagonistes de lectures i precs.

Acabada la celebració, tota la banda i pares i mares s’han dirigit a la terrassa del Centre Social per a fer-se la foto familiar d’enguany.

 

Foto de Miguel Vives Signes.
Foto de Miguel Vives Signes.
Foto de Miguel Vives Signes.
Un dinar de germanor, ja sense presses, de tots els músics, ha donat per conclosos els actes en honor a la patrona. Encara aquesta setmana que entrarà serà el torn per a les audicions de l’Escola de Música. Seran dilluns 23, dimarts 24 i dijous 26 a les 19,30 hores al Casal de la Música.

 

0 comentarios