Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

BIBLIOTECA: UNA ALTRA CAMPANYA DE "BENVINGUTS A LA LECTURA"

BIBLIOTECA: UNA ALTRA CAMPANYA DE "BENVINGUTS A LA LECTURA"

Divendres es va presentar "LA SENDA DELS LLADRES" de Manel Arcos

La Biblioteca Pública de Gata seguint amb el seu Pla de Foment Lector va convocar, el passat divendres 6 de maig a les 19 hores, als nou nascuts des d’octubre per donar-los la Benvinguda al món de la lectura i la cultura.

La campanya de “Benvinguts a la Lectura” que realitza la Biblioteca de Gata des de l’any 2006 consisteix en fer entrega del carnet de lector de la Biblioteca a tots els bebès de la localitat i regalar-los un llibre. Als pares dels xiquets se’ls explicaren els beneficis per als nadons de fomentar la lectura ja des de ben menuts i se’ls orientà al voltant de com potenciar el gust per la lectura. A més se’ls donà a conèixer tot allò que podien trobar en la biblioteca per ajudar-los en la criança dels seus fills.

Per altra banda, el passat divendres dia 13, a les  19.30 hores a la Biblioteca, es va presentarà el llibre “La senda dels lladres : bandolerisme als voltants de la serra de Mostalla (1806-1839)” de l’historiador Manel Arcos i Martínez. L’autor va explicar als allí presents els episodis que transcorren en Gata i realitzà una retrospectiva de la història dels bandolers i el bandolerisme en una xerrada molt amena i interessant.

Al muntatge fotogràfic, dalt pares i xiquets a la biblioteca; baix, l’escriptor Manel Arcos i la regidora de Cultura, María Jesús Salvá.

FONT: Text i fotos: Gabinet de premsa. Ajuntament de Gata.

0 comentarios