Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEU? (1)...quan es va fer "El món per un forat" (Canal9 TVV) amb Ximo Rovira (1993)

RECORDEU? (1)...quan es va fer "El món per un forat" (Canal9 TVV) amb Ximo Rovira (1993)

L’amic Kiko Pedro em passa uns enllaços de vídeos que s’han pujat el 24 de gener de 2016 firmats per snarkb, a Youtube, però que tenen 23 anys. Estan extrets d’una cinta VHS i convertida a vídeo. He dividit en dos articles aquesta informació amb el nom de RECORDEU?. És ja la història local i història de Canal 9 TVV. El famós presentador de la televisió valenciana Ximo Rovira, que inclús va vindre també a Gata a presentar un festival d’elecció de regines de festes, presentava en 1993 el programa "El món per un forat". Va estar a Gata i era divendres, feien mercat, apareixen persones entranyables que hui les tenim en el record.

Tindreu gust de veure el vídeo. En poc més de 9 minuts apareix molta gent, que la recordem. El mateix Ximno Rovira està a la font, que tenia la barana de ferro -la recordeu?- i rodejat de xiquets que allí tenien 8 ó 9 anys i hui en tenen 35. El pas del temps. He extret, com a exemple, la imatge del presentador Ximo Rovira a la font, rodejat de xiquetes i xiquets.

La segona part del vídeo no se la podeu perdre tampoc. Dins del mateix programa de Ximo Rovira, es va rodar una mini pel·lícula de "Els set magnífics de Gata" amb molt de tir i molta rebolica. Coneixereu als protagonistes, de segur.

Gaudiu dels records dels gaters de fa un quart de segle al llarg dels 9,18 minuts que dura el vídeo. Ací està l’enllaç. PER A VEURE EL VÍDEO: PUNXEU.

FONT: Vídeo pujat a Yotube per snarkb. Facilitada la informació per Kiko Pedro.

0 comentarios