BONS RESULTATS DELS GATERS A LA CURSA DE FONTILLES

Ahir diumenge es va córrer la II Cursa Popular de Fontilles (Vall de Laguar) "Corre per la salut de tots", a benefici de Fontilles, organitzada per Fontilles (salud y desarrollo) i l’Ajuntament de Vall de Laguar. Els corredors gaters van aconseguir molts bons resultats. Cinc d’ells es van emportar cap a casa trofeus.

Said Day Day (C.A. Dianium) amb 26 minuts i 1 segon va ser el guanyador absolut de la prova. Al lloc 11 de la general entrava Vicent Mulet Diego (C.A. Gata), primer veterà B masculí, amb un temps de 29 minuts i 15 segons. Al lloc 29 va quedar Francesc Ferrer Mulet (C.A. Gata), primer veterà C. Va fer un temps de 32 minuts i 21 segons.

La segona dona de la prova absoluta va ser Christina Mallett també del C.A. Dianium (60 a la general i primera de la seua categoria veterana A). Va fer un temps de 34 minuts i 55 segons.
La corredora sénior Eva Escortell Crespo va quedar tercera absoluta i segona de la seua categoria amb un temps de 34 minuts i 58 segons, sent la 62 de la general.

A la imatge, vegeu als gaters amb els seus trofeus. D'esquerra a dreta: Francesc, Vicent, Christina, Eva i Said.