Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, ART AL VENT: ENTRE DONES, PROPOSTA LITERÀRIA DE HUI, DAVANT L’AJUNTAMENT (20 hores)

GATA, ART AL VENT: ENTRE DONES, PROPOSTA LITERÀRIA DE HUI, DAVANT L’AJUNTAMENT (20 hores)

Un any més, arribant les acaballes d’agost, la mostra "Art al Vent" ompli el carrer La Bassa de Gata d’obres d’art espectaculars. Art al Vent és l’exposició a l’aire lliure de creació tèxtil més important d’Espanya i inclús del món, així mateix és la mostra més internacional que se celebra a la Comunitat Valenciana i la tenim a Gata de Gorgos.

Aquest any 2017 s’exposa la XIV edició de la mostra i es pot gaudir del 14 d’agost fins al 3 de setembre aglutinant 70 obres d’autors de diferents països. A la web http://artalvent.com/ trobareu molta més informació, així com els catàlegs d’enguany i edicions anteriors.

Però també, al voltant d’aquesta gran manifestació artística, la Regidoria de Cultura proposa activitats i una d’elles se celebrarà hui, amb col·laboració de la Biblioteca Pública Municipal. Hui divendres 25 d’agost, a les 20 hores, davant l’Ajuntament, a la frescor del tardet, podeu gaudir de la PRESENTACIÓ I LECTURES del llibre ENTRE DONES de la mà d’algunes de les autores com Pepa Guardiola i Raquel Ricart i de l’editora de Balandra Àfrica Ramírez.

Segons es comenta al diari digital Marina Plaza (ací teniu l’enllaç PUNXEU) "és la primera vegada que s’edita un recull de relats des d’una visió femenina actual escrit únicament per escriptores. L’obra està prologada per una experta en literatura de dones, Maria Lacuesta.

 
 

Els contes inclosos ofereixen una variadíssima gamma temàtica difícilment sintetitzable. Les seues autores son dones de diferents edats, de diferents estils, amb trajectòries ben diverses i que, excepte alguns binomis, no es coneixien entre elles. Però si hi ha un tret que caracteritza aquesta nòmina d’escriptores, és la seua heterogeneïtat i, amb ella, la riquesa deis seus interessos literaris".

El llibre Entre dones té textos de les escriptores Núria Cadenes, Isabel Canet Ferrer, Mercé Climent, María Josep Escrivà, Isabel García Canet, Pepa Guardiola, Carme Manuel, Anna Moner, Lliris Picó i Raquel Ricart.

FONTS: Foto i part del text, diari digital La Marina Plaza.

0 comentarios