Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RENOVEN LA DIRECTIVA DE "COMERÇ DE GATA"

RENOVEN LA DIRECTIVA DE "COMERÇ DE GATA"

Tindrà tres presidents dedicats cadascú a una feina

Ahir, djous 12 d’abril, a les 20.30 hores va tindre lloc el traspàs de poders de l’antiga a la nova directiva de l’associació "Comerç de Gata". Una nova directiva amb abundants novetats.

Vicent Fornes, Rosmari Signes i Antonia Font seran els tres presidents del "Comerç de Gata". Dedicant-se respectivament a Portaveu, Comerços i Professionals-Pymes cada un d’ells. D’aquesta manera cadascun pot enfocar-se millor en la seua feina, ja que els objectius d’aquesta nova directiva son molt ambiciosos. La secretaria la van assumir Celeste Grimalt, que s’encarregarà de les comunicacions i Josep Gordillo, amb la gestió de documentacions. Els nous tresorers son Paqui Signes que s’encarregarà de les despeses i Antonio Salvà que vigilarà les recaptacions.

L’antic president, Santiago Signes, tresorer, Emilio Signes i Secretaria, Ana Signes, van entregar les carpetes corresponents com a símbol de dit traspàs de poders.

Esta nova directiva que acaba d’assumir els càrrecs ha estat treballant ja, d’una manera informal, des que Santiago Signes deixàra el càrrec el passat octubre en acabar la fira. Entre els èxits aconseguit tenen la campanya de Nadal, una targeta de descompte pel combustible molt competitiva, el mercadet de pasqua, la campanya d’enamorats, el dia de la marmota, i a més estan treballant per aconseguir interessants descomptes de conjunt front a les companyies elèctriques i millores en les aplicacions de les tarifes bancàries.

A la fotografia de Factoria d'Idees vegeu el traspàs de l'anterior a la nova directiva.

FONT: Factoria d’Idees, gabinet de premsa.

0 comentarios