Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CONCERT INTERCANVI BANDES: diumenge 26, 12.00 hores.

CONCERT INTERCANVI BANDES: diumenge 26, 12.00 hores.

INTERCANVI MUSICAL ENTRE LES BANDES DE GATA I EL VERGER

La banda Unió Musical i l´Associació Musical El Verger realitzaran durant aquest dies els concerts d´intercanvi pertanyents al VII Programa, que com cada any proposa la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i que unix a les bandes de la Comunitat Valenciana, en aquest cas a dos formacions musicals de la Marina Alta.

També es dona la circumstància que les dues bandes cel·lebren el seu aniversari. Per una part, la de Gata complix aquest any el seu 140 aniversari, efemèride la qual la celebrarà durant el mes de novembre. La banda de El Verger és més jove i arriba al 30 aniversari.

Els concerts d´intercanvi seran als dos pobles. Primer a Gata, on diumenge matí, a les 12 hores al Casal de la Música, tindrà lloc el concert, que a la vegada forma part del programa de les festetes de Sant Miquel. El pròxim dissabte, dia 2 d´octubre, es farà el mateix concert a l´Auditori de El Verger.

L´Associació Musical El Verger interpretarà sota la direcció de Daniel Olmos Herrero: Camino de rosas (pas-doble) de José Franco; Diagram de Andre Waignen i Florentiner March de J. Fucik. La banda Unió Musical de Gata interpretarà a la batuta de Jaume Antoni Signes Diego: Machaco (pas-doble) de José Rafael Pascual-Vilaplana; Expo ’70 de Paul Yoder i La del manojo de rosas de P. Sorozabal.

A la imatge, cedida per la banda, la foto de família de la Unió Musical de Gata abans d´actuar a la cabalgata de fantasia del parc de Disneyland París, obrint el desfile multicolor. Com ja us vaig informar, músics, directiva, familiars i acompanyants gaudiren d´uns dies de descans i música a la capital parisina, sent a juí dels que van estar una experiència meravillosa i inoblidable.

0 comentarios