Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ: PEL MATÍ CONSELLER I PER LA VESPRADA ATLETISME.

Dos convocatòries es presenten demà a l’orde del dia, com diríem per a una sessió plenària i després passen dies i dies i no hi ha res...

Pel matí, a les 11 hores, estan citats els mitjans de comunicació i tots els que ho vulguen, a l’Ajuntament. Les autoritats rebran al conseller de Medi Ambient, Urbanisme i Vivenda i vicepresident 3r del Consell, Juan Gabriel Cotino, el qual es dirigirà al final del carrer Cuesta del Grup Escolar per tal de fer una visita d’obra al nou edifici Polivalent Juvenil subvencionat integrament a través del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana.

Per altra banda, per la vesprada, a les 20 hores, a la Sala de Cristall del Centre Social de Gata tindrà lloc la presentació del Circuit a Peu Marina Alta 2011. Començaran les carreres ja a març al nostre poble, d’ahí el lloc escollit per a la presentació. Aquesta comptarà amb la presència del regidor d’Esports de Gata, Jesús Angel Palacios, i representants del club d’atletisme de Gata així com regidors i clubs de la resta de localitats que acullen alguna de les proves del circuit.

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios