Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ DISSABTE 14 TORNA EL BON CICLISME A GATA: ETAPA VI GATA-GATA (XXIX VOLTA A LA MARINA)

DEMÀ DISSABTE 14 TORNA EL BON CICLISME A GATA: ETAPA VI GATA-GATA (XXIX VOLTA A LA MARINA)

El rebombori serà de xavo, que es diu popularment. Fixeu-se com estarà el pati -una altra expressió popular- a l’altra banda de la carretera, a la barriada de l’avinguda. El final de la desfilada infantil de Carnestoltes, xocolatada i discomóbil infantil serà al passeig, però l’eixida de la sisena etapa de la XXIX Volta a la Marina (Interclus de Ciclisme de la Marina), Gata-Gata, serà una mica abans, a les 16 hores.

Efectivament, demà dissabte 14 de febrer, coincidint amb la diada de Sant Valentí, el patró dels enamorats (més comercialment parlant que altra cosa) i el Darrer dissabte a Gata, dia de Carnestoltes, torna el bon ciclisme a Gata. Organitzada pel Club Ciclista Gata i patrocinada per l’Ajuntament de Gata, es disputarà la sisena etapa, que eixirà des del Passeig d’Alacant, davant de la cafeteria de l’Hotel Nou Avenida cantonada amb el carrer Doctor Moratal. Es recorreran 66 kilòmetres, amb quatre voltes cap a Jesús Pobre i Xàbia (baix teniu l’enllaç al rutòmetre o explicació dels passos), dues metes volants que seran a Gata i meta a Gata. Potser per no complicar "el rebombori" que deia, l’organització ha preferit que la meta siga al carrer Dénia, el carrer que va per darrere de l’edifici de l’antiga CAS, hui seu de AgroGata. Ahí acabarà la carrera.

Ja ho sabeu, aficionats al ciclisme i l’esport en general. Si voleu veure rapidesa i serpent multicolor a les dues rodes, acudiu demà per la vesprada a algun punt de pas o l’eixida o meta de la carrera, gaudireu del ciclisme en estat pur. 

Rutómetre

FONTS: Pàgina de la Volta. Mapa Google.

0 comentarios