Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PARTICIPACIÓ EN LES ACTIVITATS CULTURALS DE ART AL VENT: POESIES (24/8) I RUTA URBANA (4/9)

PARTICIPACIÓ EN LES ACTIVITATS CULTURALS DE ART AL VENT: POESIES (24/8) I RUTA URBANA (4/9)

Amb aquesta informació vull fer-vos partíceps i convidar-vos a la meua participació i la dels meus companys d’aventura literària -en el cas de les poesies-, a les activitats culturals paral.leles en les quals el CRONISTA DE GATA estarà present.

Divendres 24 d’agost: A les 20 hores es farà davant l’Ajuntament la III Trobada de Poetes locals. Intervindré amb dues poesies, una sobre "El vell riurau" i altra sobre "Els esquerrans". Compartiran amb mi el tardet poètic: Vicent Botella, Ivan Brull, Carles Mulet, Gràcia Jiménez, Antonio Monfort, Josep Dkaidek, María Rosa Mulet i Asunción Torres. Vos convide a gaudir de l’acte a la frescoreta.

Dimarts, 4 de setembre: A les 19 hores, com l’any passat, organitzaré una ruta urbana tradicional pel cor antic del poble, el Raval, i el centre urbà, parant-nos i gaudint dels record, els retaules ceràmics tradiucionals i els detalls d’aquesta part, tan desconeguda per a molts els que passen per la carretera i no coneixen més enllà, més endins. Vos convide a retrobar-vos amb els vells carrers i la gent del poble.

VOS ESPERE/ESPEREM...quan acabeu o abans de gaudir de ART AL VENT 2018.

0 comentarios