Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

I ELS POBLES DEL VOLTANT ESTAN DE FESTA...

Així és. Aquest cap de setmana tan històric que estem vivint a nivell esportiu de la selecció espanyola de futbol, els pobles que viuen intensament les seues festes patronals, tindran que pensar quina programació fan demà diumenge..per tal d´ajustar els actes al partit que es presenta força i molt complicat.

Estan de festes patronals a PEDREGUER, poble del costat i el més prop a Gata. "La catedral dels bous al carrer" que per a mi supera fins i tot a altres pobles molt més grans, sense dubte, tindrà que pensar com fa demà per a tindre tots contents...

També està de festa el veïnat d´ONDARA. Els festers de la Soledat i l´Ajuntament ja han solucionat el tema. Faran l´ofrena que era a l´hora del partit avançada i serà a les 18.30.

La capital de la comarca, DÉNIA, també estan de festes majors.

I la setmana que ve més pobles i llocs de la comarca. Així a Moraira, dimecres migdia començarà la festa, i dijous és la festa major. Ja prepara Ondara, una vegada acabades les festes de la Soledat, les festes de "bous", les festes de Sant Jaume. Tot ple de festa pels pobles del voltant...

I seguint per la comarca...serà FESTA MAJOR la setmana que ve: dilluns a ONDARA (la Soledat); dimecres a PEDREGUER (Sant Bonaventura) i dijous a MORAIRA (La Verge dels Desemparats).

I NOSALTRES DINS DE 20 DIES.    

0 comentarios