Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

250 aniversari: NOVENA AL SANTÍSSIM CRIST PELS CARRERS DEL POBLE, del 19 al 27 ( III )

Ja que ahir no va poder ser, hui pose al blog el 5é i 6é dia de la novena, que corresponen als dies 23 i 24 de juliol i els llocs Plaça Nova i Carrer Sant Miquel/Doctor Moratal. Serà, com cada dia, a les 20 hores.

El dia 23 de juliol, dilluns, serà el 5é dia de la novena. Predicarà D. Santiago Bohigues Fernández, l’anterior rector, que hui està al servici de la Conferència Episcopal Espanyola (Comissió Episcopal del Clero) a Madrid. De la Plaça Nova la imatge en processó partirà cap al carrer Constitució, Carrer Doctor Gómez Ferrer, travesserà la Carrera i entrarà al carrer Sant Miquel.

El dia 24 de juliol, dimarts, serà el 6é dia de la novena. Predicarà D. Blas Sales Juan, que estigué abans de D. Santiago de rector-ecònom de la parròquia siguent rector de Pedreguer. Actualment és rector de Sant Joan Apòstol i Evangelista de Massamagrell i rector de la Mare de Déu del Rosari del mateix poble. Acabada la cel·lebració anirà el Crist des del Carrer Sant Miquel, Doctor Moratal, Plaça Espanya, carrer la Bassa, Carrer Xaló, carrer Trossets al carrer Aromes.

(demà continuarà...)

0 comentarios