Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.106, la de hui dia 26/4-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.106, la de hui dia 26/4-

(AMB MÉS DETALL, PODEU OBSERVAR-LOS A TOTS, PUNXANT ACÍ)

Finalment, actualitze les fotografies antigues. I acabe, per a hui, algunes fotografies que he posat de la col·lecció de Paco Moncho Pascual. Aquesta és escolar, una més entre totes les publicades. Apareix Paco i els del seu curs, 1962-1963 i el mestre és Don Fernando Pons, que sabia molta matemàtica i vivia a la cantonada entre el carrer Doctor Gómez Ferrer i carrer Signes.

Paco ha etiquetat al facebook als seus companys d’escola i ha detallat qui són tots: Aniré posant-vos, d’esquerra a dreta per files, qui eren: primera fila de baix: Julián Pedro Noguera, Paco, com ja he dit, Antonio Pedrós "el del garaix" i Ángel Barrabés. A la segona filera: Pepe "el Petxero", per darrere Paco Grimalt "el dels segurs", Antonio Ferrer "l’esquerrer", Salvador Vives que ja no està entre nosaltres, Vicente Frigols "Paragüero", Pepe Jorro Blasco, Miguel Signes Salvá i Vicente "el benissero". Per la fila de darrere: Pepe "Tomás" del vídeo; José Luis Mulet Prats "de l’agència"; Vicente Grimalt "el de Clave", Don Fernando el mestre, com ja he dit; Paco Polaca "el carnisser", José Luis Navalmoral i el recordat Pepe Cholbi.

Com era habitual, la fotografia es va fer als escalons del Grup Escolar "Santíssim Crist", que feia tan sols quatre o cinc anys que funcionava.

FONT: Foto de la col·lecció de Paco Moncho.

0 comentarios