Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

"ACTIVA'T A GATA": Nova campanya de turisme actiu.

"ACTIVA'T A GATA": Nova campanya de turisme actiu.

Diumenge que ve, dia 27, es posa en marxa la campanya.

"Activa’t a Gata" és la campanya de turisme actiu que ha preparat la regidoria de Turisme per als propers mesos.
La primera jornada serà diumenge 27 de febrer. Tindrà lloc la primera activitat que serà una RUTA EN BICICLETA A L’OLIVERA MIL·LENÀRIA. La eixida serà a les 9:30 hores des de l’antic edifici de la CAS. La duració aproximada serà de 2,5 hores i discorrerà per camí asfaltat i senda. Cal portar: bicicleta, calçat esportiu, esmorzar i aigua.

Diumenge 3 d’abril es realitzarà la RUTA A PEU A LA FONT DE LA MATA, que començarà a les 9:30 i el punt d’eixida serà l’ajuntament de Gata. La caminata es realitzarà per senda de muntanya i tindrà una duració de 3,5 hores.

Per a dimarts 26 d’abril, tercer dia de pasqua, s’ha preparat una activitat familiar pensada per als més menuts. Es farà una RUTA A PEU FINS EL PARATGE DE LA RANA per menjar-se la mona de pasqua.

Finalment, diumenge 8 de maig es tancarà la campanya de Turisme Actiu, amb una activitat que compta amb la col·laboració de Grup Espeològic de Gata.
Es realitzarà una ESCALADA A LES COVES ROGES, que començarà a les 10.00 hores i el punt d’eixida serà l’ajuntament de Gata. La Duració serà de 3 hores. I el mínim d’edat per poder fer l’activitat serà de 10 anys. Cal portar: roba elàstica, calçat esportiu, esmorzar i aigua.

Les inscripcions es faran en la TOURIST INFO GATA i s’hauran de realitzar abans del divendres anterior a cada ruta. El preu de cada ruta és de 3€ per persona. (segons el art. 5 del preu públic per activitats realitzades des de diverses regidories. BOP núm. 185 de 27 de setembre 2010). Hi haurà d’haver un mínim de 10 participants per a que es realitze la ruta.
Més informació al 96 575 7317 o gata@touristinfo.net.

FONT: Text i cartell anunciador, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios