Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ANIT DIVENDRES, RECOLLIMENT I SILENCI AL VIA CRUCIS NOCTURN DE GATA (àlbum fotogràfic)

ANIT DIVENDRES, RECOLLIMENT I SILENCI AL VIA CRUCIS NOCTURN DE GATA (àlbum fotogràfic)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC DEL VIA CRUCIS NOCTURN A GATA

Passatges bíblics, estacions, natura nocturna, reflexions de grups parroquials i cançons de quaresma, per tot el recorregut

Primer acte quaresmal després del Dimecres de Cendra

Unes 150 persones assistixen al Via Crucis pel Parc del Raval i passeig de les Coves Roges

Unes 150 persones van participar anit, primer divendres de Quaresma, en el Via Crucis nocturn, que va transcorre per un dels llocs més bonics del poble de Gata, el Parc del Raval i el passeig de les Coves Roges. La primera estació estava ubicada dins de l’església parroquial. Al Parc del Raval hi havia unes quantes més fins a connectar amb el passeig de les Coves Roges que estava la resta d’estacions del Via Crucis.

Cada estació portava inclosa un fragment d’un passatges del Nou Testament, dels últims moments de la vida de Jesucrist; una reflexió per part d’algun grup parroquial, entre els quals estaven matrimonis, catequistes, vida ascendent, júniors, confirmació i altres. Entre una estació i altra, el cor infantil i jove parroquial amb tres guitarres cantaven cançons quaresmals.

En tot moment, el recorregut es va fer amb un gran recolliment i respecte. Al final i des del mirador de les Coves Roges, amb la vista nocturna de Gata il·luminada el rector Don Francisco fa fer la reflexió final.

0 comentarios