Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI ES PUBLICA AL BOP DOS EDICTES SOBRE LES TAXES I LA REGULACIÓ DEL CEMENTERI MUNICIPAL ( I )

HUI ES PUBLICA AL BOP DOS EDICTES SOBRE LES TAXES I LA REGULACIÓ DEL CEMENTERI MUNICIPAL ( I )

Ja són definitives tant les taxes noves, l’ordenança fiscal reguladora de les mateixes, com la regulació del cementeri. Hui es publiquen al BOP (24-3-2011) dos edictes, els qual eleven a definitius els acords plenaris del passat 25 de gener de 2011. S’aprova la TAXA PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS DEL CEMENTERI, així com la seua ORDENANÇA FISCAL REGULADORA. També s’aprova el REGLAMENT REGULADOR DEL RÈGIM I FUNCIONAMENT DEL CEMENTERI MUNICIPAL DE GATA.

Pel seu interés públic per al veïnat i la seua extensió, des de demà divendres fins diumenge els posaré un extracte de tots els articles que interessen.

Per què, senyores i senyores...costa i molt morir-se. Em referisc a euros. No podria ser públic...com la sanitat?. Plorar i pagar. Per què taxes tan elevades?. ¡Quina varietat de possibilitats  per a soterrar-te!.

Què opinen vostés de tot això...?. Poden escriure el seu comentari. Tots morim com tots anem al metge.

Demà anirem coneixent punt per punt.

 

 

 

2 comentarios

Anónimo -

No hi ha cap polític/a que tinga ous/ovaris per a contestar?

Ho comprenc, sobren les paraules.

Anónimo -

Tanmateix passa amb la gent de la tercera edat, que no es pot valdre per si mateix i be no tenen fills o si els tenen, per motius laborals, no els poden dedicar el temps que deurien. Pense que al igual que l'estat nodreix als pobles d'escoles i mestres qualificats totalment gratuïts pels xiquets i el seu ensenyament, deurien plantejar-se molt seriosament construir a cada poble un centre d'atenció a persones velles amb impediments d'ordre físic o psíquic i personal qualificat a l'efecte, naturalment tot gratuït. Els vells, a l'igual que els xiquets, necessiten molta atenció i amor en l'ultima escalada de la seua vida i, fins ara, els governants, sense distinció de colors i pensaments, passen per fer la vista grossa, sense importar-los absolutament gens aquesta assignatura pendent.

I, com no, els serveis que envolten el soterrament de les persones, deurien ser per a tot el poble gratuïts, per ser la meta inminent a la que tots estem abocats a arribar.

Si n'hi han diners per a destinar-los a palaus esportius, piscines,centres metges i hospitals, urbanitzacions de vies públiques, enllumenats de carrers, camps de futbol, instituts, collegis i obres monumentals que no cal explicar, SI N'HI HAN DINERS PER A LA CORRUPCIÓ, amb quina cara poden fer cas omís a aquestes necessitats que s'han plantejat en aquest escrit i que són primordials per a les persones???????