Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS DIARIS PARLEN HUI DE GATA: Pleno i concert.

ELS DIARIS PARLEN HUI DE GATA: Pleno i Concert

A la secció de La Marina de LAS PROVINCIAS es poden trobar dues notícies, una referent al plenari d’aquesta vesprada-nit i una altra del concert de diumenge passat, del qual ja us vaig parlar ahir.
El titular del pleno -página 12- diu: "GATA APROBARÁ UNA MODIFICACIÓN DE CRÉDITO PARA PODER PAGAR A IBERDROLA 50.000 EUROS". Dins de la informació diu que el sou de l’alcaldessa ja està fixat i són 1.200 euros mensuals, no posa ni bruts ni nets. Tot això segons manifestacions del portaveu del Bloc, Maties Monfort. Es de suposar que es farà menció al ple d’aquesta nit.

L’altra és una foto-notícia: "CONCIERTO DEL SOCIO EN GATA DE GORGOS". La foto del gabinet de premsa recull un momento de l’actuació del trompetista Rubén Simeó amb la banda. Dins del text està la primera errata que comente hui, parla del "Parque de la Arraval" quan deuria dir-se Parque del Raval.

Al Levante-EMV la notícia apareix a la fulla 22 dins de la secció Marina Alta. Una mini-foto i aquest titular on es recull al segona errata: "CULTURA. CONCIERTO DE LA BANDA DE GATA EN EL RABAL". Dins posa: "en el parque del Rabal".

FONTS: Diaris Las Provincias i Levante-EMV, 12-7-2011.

0 comentarios