20111010222222-dscf3332-copia.jpg

CRÒNICA DES DE LA FIRA

Dissabte i diumenge, dies 8 i 9, amb un temps esplèndid, es va celebrar la 8ª edició de la Fira Gata al Carrer. Demà dia 11 serà temps per a publicar el balanç. És una tasca dels comerciants prou lògica. Però, jo he fet des del dia de la presentació de la fira fins a hui una reflexió i ara ho exprese en veu alta. I ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ...?.

Han informat els diaris, ja sia amb paper o digital de l’event comercial-turístic-social de Gata?. Puix crec que dos dies després de la presentació i au...

Eixirà demà dimarts?. Sí, però no ha eixit abans informant, anunciant a la comarca o a la resta dels pobles de les comarques veïnes que a Gata es feia una fira que era un gran aparador ("escaparate") dels comerciants gaters.

Com ho conec i se com funciona, ho puc dir: si no "pegues la pallissa" si no insisteixes, no hi ha res a fer. Els diaris s’han fet molt poc resó de la fira, torne a dir "d’anunciar-la i viure-la". Exceptuaria el Canfali Marina Alta i poc més. I vosaltres/vostés diran: tu perquè no ho has fet, cronista?. Simplement, perquè ja no sóc col·laborador de LAS PROVINCIAS com molts sabeu. Sols el meu blog i el blog de la fira, al qual podeu entrar a aquesta adreça: www.firagataalcarrer.com si que hem anunciat l’event.

Tornant a la fira...ja dic: demà o dimecres si que faran un resum, diran els diaris el balanç, però no han anunciat. De dijous a dissabte era la clau i no es va fer...

Acabe dient...caldrà tindre-ho en compte per a una pròxima edició, només per a què el poble de Gata ixca al diari com ix Dénia o Xàbia quan fan fires. Traslladant-lo en el temps, ens passa quasi paregut amb els REIS MAGS...però d’això ja en parlarem en una altra ocasió.