Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MÉS COMENTARIS DE L'ENQUESTA: No et quedes sense participar. FESTES 2014, el millor i el no tan millor...

MÉS COMENTARIS DE L'ENQUESTA: No et quedes sense participar. FESTES 2014, el millor i el no tan millor...

Tercer dia de l’enquesta i vaig omplint els articles. 

Ja ahir, a última hora, vos posava alguns comentaris dels usuaris. Per a que els recordeu tots ací està l’enllaç: 

http://cronistadegata.blogia.com/2014/080803-segon-dia-d-enquesta-com-s-han-viscut-les-festes-patronals-2014-.php.

Ara continue amb els últims comentaris d’anit:

Mamen contesta: "A Bernat: al ball de la plaça el premi va ser individual a malefica, que per cert era una quinta, i el de grup als barquets de la carabassa que també tenien faena i eren més originals que el drac, que també es mereixia un premi. Segur que com a carrossa hauria desbancat als rocieros".
Un altre comentarista anònim deia:
"Jo llevaria el bou de les 12. I no faria tots els dies bou i ball. Es podria fer un dia de cada...Enguany han portat orquestres molt xules en la plaça pero a hora de bou la gent desapareix...
El dia del rock: ball, rock i bou?? Esteu locos?? A Gata no hi ha tanta gent com per fer 3 coses a la una!! I menos al dia abans de quintaes que la gent es reserva per a quintaes...
Estic d’acord en que el bou es podria fer al camp de futbol vell... I que a les carroses no es tire aigua o lo que siga... I les paelles, s’ha de fer algo per què enguany lo que es gent sopant poca.. I lo que enguany ha sigut un fracàs total la inaguració del corro!!..
I el festival si es entre semana no passa ress!! Quan yo vaig ser festera va ser dimecres.. Que la gent de Gata va a tots els llocs pero la gent de fora a Gata poc.. Les festes son per a la gent de Gata, mireu per nosaltres i no per al que tinga que vindre de fora.. Algo positiu; la puntualitat".
Seguiu col·laborant i participant. Al tardet publicaré més comentaris. GRÀCIES.
A la imatge, l’acolliment pirotècnic al Crist, el dia de la baixada. Seguisc posant fotografies curioses.

9 comentarios

Anónimo -

Per cert, entre jo depressiu i tu plorona fem bona parella, no creus?

Anónimo -

A veure, Anònima, reitere el que dit abans, si estiguera al cap de la regidoria de cultura, jo i exclusivament jo, el que faria és el que he dit, amb independència del que has dit tu, que supose va encaminat als exàmens de la junta qualificadora. M'has entès ja, no?

anonima -

Al depressiu: els cursets de valencià els fan a FPA (adults) i no depenen de cultura, depenen d'educació. Ara tens raó, la gent que s'apunte i millore que fan ganes de plorar.

CRONISTA DE GATA -

A l'últim "Anónimo":
Recolze el que dius i vaig a posar-ho com a comentari, encara que no és el millor i el no tan bó de les festes, dir-te que jo repasse i rectifique els comentaris, alguns desitgen molt estar a l'altura d'un bon valencià. Els autors podrien comparar l'original i el rectificat, ja seria un bon començament.

Anónimo -

Jo, si estiguera al cap de la regidoria de cultura, el primer que faria és organitzar cursos intensius de valencià per a la gent que escriu a les xarxes socials. Es depriment el poc respecte que li tenim a la nostra llengua.

pepe -

Yo li posaría un punt negatiu al retor... en primer lloc per el retras en el comensament de la misa de la bacha.. Ningu li via dit on estaba Gata al convidat? Y unatre negatiu, per no ver dechat el balco de la casa parroquial lany pasat pera fer el prego,, y estar reboltant les camapanes 15 minuts pera que no comensara el prego.,.... y enguany ni va reboltar cuant entrava sancristo.. y el discurs del retor, segur que ningu sanrecorda ni que va dir,, un rollo que van tindre que aguantar si o si... perque Sancristo nincara estava fora la iglesia.. no com lany pasat que el va entrar en un punt..... osiga que un punt negatiu... El festival, masa rapit, parechia una carrera contra relonge, y la innagurasio del corro tambe prop mal organizada... El resto de maravilla.. y enhorabona per la faena que fa la gent pera poder tindre les festes que tenim.... els comentaris dels pobles dels costats,, es...... Aso es mes llarc que les festes de Gata... será envetja?

Anònim -

En primer lloc donar la enhorabona a la comissió, ja que fer unes festes a gust de tots es molt difícil, i agotaor! Així k moltes felicitats!

El que en va agradar va ser que separaren la burrera dels Camions, amb la gent que anava a la cavalgata (tal vegada l'any que ve els prohibisquen...)

El que no, l'inagiraciò del corro va estat desorganitzat i la gent anava perduda....

Per tot lo demés les festes an aprovat :)

ungatermes -

una altra cosa...
La reina major es podria fer per sorteig i no per "votació"... tot els anys es saben les 3 o 4 que opten a "la corona" de fet podriem dir ja mes o menys la reina i dames de els anys següents...

I per cert, on està la igualtat de sexes? no es tria rei tambè?

ungatermes -

Les festes com sempre han estat tot lo be que ha pogut ser per part de la comisió, i a qui no li agrade que s'apunte i intente cambiar-ho. Mes be o mes mal es suposa que han intentat fer-ho lo millor posible. Agradar a tots es imposible. Enhorabona a la comisió per l'esforç dedicat a les festes.

coses que cambiaria... el dia de les quintaes unificaría tots els bars i que feren una festa conjunta i aixi tots estarien al mateix lloc, i tampoc no fa falta posar musica remember tots els anys(alses una pedra i apareix un nou "DJ" que posa música remember), tambe es poden fer orquestes o concerts de grups (alternativa al remember de turno) per atraure a mes gent, no nomes als que van carregats de alcohol i drogues fins les celles.

Els bous tampoc m'agraden pero pense que aixo no desapareixera mai... a la gent li agraden els bous, no se si es perque van a vore si agarra algú o esque les pipes estan mes bones dalt del palco...

En fi.. l'any que ve mes.