Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

...I LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA VA PASSAR PER GATA (diumenge 27 d'agost 2017)

...I LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA VA PASSAR PER GATA (diumenge 27 d'agost 2017)

(PODEU REPASSAR L’ÀLBUM DEL PAS DE LA VOLTA, PUNXANT ACÍ)

Quasi amb puntualitat sobre els horaris prevists, molta expectació, gran desplegament de Protecció Civil, Policia Local, voluntariat, i els dos escapats i tot el pelotó de la VOLTA CICLISTA A ESPANYA han passat aquesta vesprada per Gata de Gorgos. Des de les quatre de la vesprada anaven arribant tots els curiosos i espectadors. Ens situavem prop de la Placeta de Gata. La gent cada vegada era més. Els llums de les motos dels guàrdia civils de la Volta mostraven que per l’altra part, al rebuig un de l’altre anaven els dos escapats. Es posava interessant l’etapa que ha guanyat dalt del Puig Llorença Frome.

TVE1 donava les imatges espectaculars dels dos ponts, del tren i la carretera i els corredors en cordó per dalt d’aquest últim. Tota la travessa de la N-332 també anava mostrant-se. Per uns segons un plano impressionant de tot el poble donava a conéixer amb un cartellet que la Volta arribava a GATA DE GORGOS.

En resum, un espectacle multicolor...la Volta Ciclista a Espanya ha repetit el pas per Gata en dos anys. Ara ens preguntem...quan tornarem a veure-la passar?.

Fotos de l’àlbum: P.C., V.V. i M.V // Cronista de Gata.

0 comentarios