Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTA DELS PATRONS DE LA POLICIA, SANTS ÀNGELS CUSTODIS ( i II )

FESTA DELS PATRONS DE LA POLICIA, SANTS ÀNGELS CUSTODIS ( i II )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ )

L’acte institucional de la jornada commemorativa ha resultat molt emotiu

Memòria de l’any 2011 de la Policia Local de Gata

Records, diplomes i plaques

L’acte institucional de la festa de la Policia Local de Gata, en honor als Sants Àngels Custodis, s’ha celebrat al migdia al saló de plens de la Casa Consistori. Autoritats, policies, familiars i amics s’han reunit a la sala on s’ha fet un acte senzill, però molt emotiu. Els policies que han preparat l’event han fet les intervencions molt bé.

Primer ha pres la paraula la regidoria de Governació, María Rosa Simó, qui a destacat la recuperació de la festa i la llavor que desempenyen els agents al poble. A continuació, el Cap de la Policia Local de Gata, Ernesto García ha presentat la jornada i ha detallat pas per pas tota la memòria 2011 de la Policia Local, amb les xifres i estadístiques de les més importants tasques del grup.

La següent intervenció ha sigut la del policia Haniel Monsonis, que ha fet una exposició del què es pretén amb la tasca que desenvolupen els policies de Gata, començan en la concienciació dels pares per a que vegen els fills als policies del poble com un referent humà de protecció i estima.

El policia Héctor Navarro ha fet una explicació detallada i molt emotiva de les persones col·laboradores a les que es lliurava un diploma, com eren Sebastià (Protecció Civil), Pepe "el de la Cámara" o Tonica la netejadora. També s’han lliurat tres rams a la filla de Pepe Sarrió i a les viudes de Rodríguez i Pepe Pedrós, també conegut com "Pepe el cabo Nela".

Finalment, se’ls ha lliurat sendes plaques als dos policies més veterans, Paco i Manolo López, aquest últim pels 25 anys en la Policia Local de Gata. Manolo ha tingut unes paraules de record cap als policies difunts i d’agraïment a tots els companys que ha tingut i té, així com per als polítics i el poble.

A la composició terniu alguns moments de l’acte institucional de hui.

1 comentario

Anónimo -

tot lo que a vist magradad molt ,enhorabona esta molt ben fet